середа, 17 серпня 2022 р.

 21 липня у затишному куточку читальної зали Новоставецької бібліотеки свій поетичний доробок презентував Валерій Поліщук збіркою "Криниця".

"Пишу про те, що бачу, чую, що зачіпає моє серце. Пишу, бо по-іншому не можу"-говорить автор.
І справді, його вірші сповнені любові до Матінки-землі, рідного краю, малої батьківщини- мальовничого села Вовківці. У збірку також ввійшли вірші написані після 24 лютого. Рядки дзвенять болем за долю України, її майбутнє. Неоголошена війна, вбивства, знущання.
Ненависть до ворога, як пише сам автор, "ерефії", "орків", "орди"- зашкалює. Але добро переможе зло, перемога буде за нами.
Прийшли привітати колегу по перу керівник клубу "Ліра" Галина Фесун, упорядник збірки Світлана Кислюк, Микола Гаврилюк, староста Григорій Ткачук, бібліотекар Новоставецького ліцею Ганна Король.
Поділилась своїми віршами молода талановита авторка Дарина Філімончук з Вовковець, яка була запрошена на презентацію. Пише вона лірично і відверто, тонко передає у віршах свої переживання, радість, віру.
Кожному присутньому Валерій Феодосійович подарував збірку, бо як сказав один поет: "Талант не можна ховати, добре слово має жити серед людей".
Нехай ніколи не зміліє криниця, з якої автор черпає сили для душі і праці.








Немає коментарів:

Дописати коментар