вівторок, 16 січня 2024 р.

Незламні Кіборги.

 Донецький аеропорт... 242 дні мужності, самопожертви... Про ці героїчні дні, про кіборгів читаємо у збірці свідчень "Ад 242"; у книзі Сергія Лойка "Аеропорт".

Відчайдушність і страх, любов і дружба - події, які постають на сторінках цих книжок.
Лойко С. АЕРОПОРТ.
♦ Роман заснований на реальних подіях, але персонажі - плід художнього вимислу. Маленький український гарнізон Аеропорту денно й нощно відбиває атаки противника, який значно переважає у живій силі й техніці. Вороги самі назвали захисників Аеропорту кіборгами за їхню нелюдську живучисть та впертісь приречених. Дія роману починається в Аеропорту і розгортається похвилинно протягом останніх п'яти днів понад 240-денної облоги.
АД 242. Історія мужності, братерства та самопожертви.
♦ Читати, слухати і дивитися про Аеропорт - боляче... Ця книга свідчень про трагічні дні боїв в АДу (аеропорту "Донецьк"). Не завжди ті, хто "пройшов крізь вогонь", хочуть і можуть говорити про пережите. Розповіді захисників Донецького аеропорту можуть стати поштовхом для самовизначення: за якими правилами жити, чи справді країна, яку захищаєте, вартує того, щоб за неї боротися і віддавати таке дорогоцінне - життя...



Немає коментарів:

Дописати коментар